میت لوف گوشت یک غذای ایتالیایی است. گوشت چرخ کرده اصلی ترین ماده در تهیه میت لوف است و برخی سبزیجات و سس ها نیز در ترکیب این غذای خوشمزه استفاده می شود.این دستور پخت بهترین میت لوف گوشتی که تا به حال امتحان کرده اید. گوشت چرخکرده که با بیکن پیچیده شده و با پوره سیب زمینی سرو می شود.
مواد مورد نیاز میت لوف گوشت:
شیر ۱ فنجان
نان ۶ برش
گوشت گاو ۵۰۰ گرم ، ۸۰٪ بدون چربی
پنیر پارمزان ۱ فنجان، تازه رنده شده
ادویه ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه تازه
جعفری، خرد شده ۱/۳ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد، زده شده
بیکن ۱۲ برش نازک
سس:
سس کچاپ ۱ + ½ فنجان
شکر قهوه ای ۱/۳ فنجان
خردل خشک ۱ قاشق چایخوری
سس ووسترشِر ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه میت لوف گوشت:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. نان را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و شیر را در بالای برش ها بریزید. بگذارید ۵ دقیقه خیس شوند. گوشت گاو را افزوده و از دستان خود برای ترکیب استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که نان به اندازه کافی در مخلوط ترکیب شده است ( بیش از حد مخلوط نکنید زیرا گوشت سفت خواهد شد و طعم خود را از دست می دهد). گوشت را در یک قالب نان ((حدود ۵ اینچ عرض)) بریزد(کف قالب را با فویل بپوشانید)سپس قالب را روی یک ظرف برگردانید. بیکن را دور تا دور میت لوف گوشت بپیچید. مواد سس را با هم مخلوط کرده و ۱/۳ از آن را در قالب بریزید و میت لوف گوشت را به قالب برگردانید. بشقاب گوشتی را به مدت ۴۵ دقیقه روی قفسه میانی بپزید. آن را از فر خارج کنید و یک سوم دیگر از سس را روی آن بزنید. ۲۵ دقیقه دیگر بپزید. از فر خارج کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه استراحت کند که آب گوشت دوباره داخل گوشت جذب شوند ، برش خیلی زود باعث می شود میت لوف شکل خود را از دست بدهد. با سس باقیمانده سرو کنید و لذت ببرید! این غذا با پوره سیب زمینی بسیار خوشمزه است.

 یامی شف