طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی خوشمزه

کاسرول مرغ و سیب زمینی یکی از انواع پیش غذاهای خارجی و خوشمزه می باشد که اصالتا برای کشور فرانسه ایت و از محبوبیت خاصی برخوردار است شما می توانید طرز تهیه این پیش غذای لذیذ و راحت را بخوانید و برای مهمانی هایتان آن را تهیه کنید.

مواد لازم کارسول مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی 

مرحله اول : 
ابتدا سینه مرغ را شسته و تمیز کنید سپس استخوان های آن را جدا کنید و به صورت مکعبی آن را خرد کنید. 

مرحله دوم :
سیب زمینی ها را خوب شسته سپس پوست بگیرید و به صورت مکعبی با اندازه متوسط خرد کنید. 

مرحله سوم : 
در یک ظرف رب گوجه فرنگگی را به همراه روغن زیتون و سس خرد هم بزنید تا کاملا یک دست شوند. 

مرحله چهارم : 
پودر سیر ٬پاپریکا و نمک و فلفل سیاه و قرمز را نیز به رب اضافه کنید و هم بزنید می توانید در این مرحله مقداری آویشن نیز به سس اضافه کنید.۱ قاشق غذاخوری از سس را کنار بگذارید.

مرحله پنجم : 
سیب زمینی ها را در یک ظرف پیرکس بریزید و با سس مخلوط کنید. در ادامه ظرف پیرکس را در فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید پس از گذشت ۲۰ دقیقه سیب زمینی ها را زیر و رو کنید. در کل حدود ۱ ساعت سیب زمینی ها باید در فر بپزند. 

مرحله ششم : 
مرغ های خرد شده را در یک تابه مناسب بریزید و با همان یک قاشق سسی که جدا کرده اید ترکیب کنید سپس با کمی روغن آن را روی حرارت قرار دهید و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند.

مرحله هفتم : 
فلفل دلمه ای را شسته سپس ریز و نگینی خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. 

مرحله هشتم : 
مرغ و فلفل دلمه ای را به سیب زمین اضافه کنید. 

مرحله نهم : 
ذرت و نخود فرنگی را نیز به مواد کاسرول اضافه کرده و مخلوط کنید. 

مرحله دهم : 
پنیر ها را ترکیب کرده و روی مواد درون پیرکس بریزید و روی آن را فویل بکشید سپس درون فر بگذارید تا بپزد در دقایق آخر ظرف را خارج کنید فویل را بردارید و بگذارید تا روی کاسرول نیز گریل شود.

شما می توانید از هر ادویه و سبزیجاتی که دوست داردی در طبخ این غذا استفاده کنید.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *