تو این پست ۳ مدل ترشی پر طرفدار براتون آماده کردم که بی نهایت خوشمزه هستن و خیلی هم راحت آماده میشن
مدل اول
ترشی انبه🥭 زعفرانی
انبه 🥭خلال شده ۱کیلو
نمک 🧂نصف ق غ
زردچوبه نصف ق غ
فلفل سیاه نصف ق چ
پودر انبه🥭۱ ق چ
سیاه دانه ۱ ق غ
پودر فلفل قرمز🌶 ۱ ق چ
شکرنصف لیوان
سرکه سفید یک لیوان
تخم گشنیز۱ق چ کوبیده شده
زعفران دم کرده ۱/۴لیوان
۴حبه🧄 سیر رنده شده
بعد از آماده شدن سه روز تو محیط نگهداری کنید ترشی برسه بعد بزارید یخچال
🌶🧄🧅🥭🫒🥒🌶
مدل دوم سس انبه 🥭
موادلازم:سس انبه
انبه:۱کیلو
۱/۵لیوان
شکر:سه چهارم لیوان
پودر گشنیز:۱ق غ سرخالی
سیر:۱ق غ
فلفل قرمز تند :۱ق غ سر پر
سیاهدونه:نصف ق غ
زعفران:نصف استکان
ادویه ترشی:نصف ق غ
شامل پنجاه درصد پودر گشنیز پنجاه درصد گلپر/تخم خردل/فلفل سیاه/فلفل عنابی/موسیر/زیره/زردچوبه
طرزتهیه:سس انبه
✅اگر سس تون غلیظ بود بهش سرکه اضافه کنید
✅سس رو داخل ظرف خشک و تمیز بریزید یک روز تو محیط بمونه بعد داخل یخچال نگهداری کنید
🍆🍆🌶🌶🌶🍆🍆🌶🌶🌶
مدل سوم ترشی بادمجون کبابی
مواد لازم
بادمجون یک کیلو
گوجه یک کیلو
سبزی(نعنا ریحون تلخون مرزه )۱۵۰تا ۲۰۰گرم
سیر یک بوته
فلفل تند بزرگ چهار عدد (بیشتر هم بریزین که دیگه خیلی خوشمزه اس ولی کمتر از ۳ تا نریزین )
سرکه یک تا یک و نیم پیمانه
نمک یک ق
منبع: @mahshidtaherkhanii