شیرینی پادرازی یه شیرینی سنتی و خوشمزس که معمولا برای عید درستش میکنن وبرای کسایی که کم شیرین دوست دارن کاملا مناسبه
یه نکته من مواد دقیق رو به گرم گفتم که با ترازو اماده کنین حدودی با لیوان فرانسه هم میگم ولی بهتره با ترازو اندازه بگیرین

مواد لازم
آرد سفید قنادی ۷۰گرم حدود نصف لیوان فرانسه
ارد نخودچی ۷۰گرم حدود نصف لیوان
آرد برنج ۵۰گرم حدود ۱/۳لیوان
روغن جامد(روغن صاف)۱۰۵گرم حدود نصف لیوان
پودر قند ۲قاشق غذاخوری
عسل ۱ق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
زعفران غلیظ

برای رومال:زرده تخم مرغ+زعفران و نوک قاشق چایخوری نمک

ارد ها و پودر قند رو الک کنین. منظور از روغن جامد صاف اینه که روی بخار کتری بزارین وقتی کامل شفاف شد بزارین یخچال تا سفت بشه بعد استفاده کنین
پودر قند و روغن رو داخل ظرف بریزین و اول باقاشق هم بزنین بعد با همزن بزنین تا کرم رنگ بشه پوپر هل و زعفران اضافه کنین وهم بزنین اردها رو اضافه و هم بزنین تا جم بشه داخل نایلون ۲تا ۳ساعت در دمای خنک بزارین تا استراحت کنه
بین دو نایلون پهن کنین و به قطر نیم تا ۱سانت بازکنین و با کاتر قالب بزنین
داخل سینی کاغذ روغنی بزارین .مواد رومال رو مخلوط و روی شیرینی رومال کنین با چنگال طرح بدین ودر فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه قرار بدین
برای اینکه روش طلایی بشه میتونین کمی گریل بزنین
در فر دست ساز یه قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط بزارین توری یا رینگ بزارین نیم ساعت گرم بشه سینی رو قرار بدین نیم ساعت بمونه با دم کنی تا روش طلایی بشه
تا سرد نشه دست نزنین

ویدئو از ashpazi_khs