اولین نکته ش هم اینه که این دستور اصلا جوش شیرین نداره چرااا گفتم نمیدونم

کره سرد ۱۹۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۲۰گرم
شکرسفید ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۲عدد
آرد ۳۵۵ گرم
بکینگ پودر یک‌ونیم ق چ
جوش شیرین
نمک یک پنس
پودر کاکائو ۶۶ گرم
شکلات شیرین خورد شده ۱۵۰ گرم

نکته مهم 
خمیر رو گلوله کنید و حداقل ۲ ساعت بذارید تو فریزر بعد مستقیم بذارید تو سینی و بذارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۶ دقیقه
میتونید خمیر و باز کنید یه شکلات سکه ای بذارید وسطش و بعد جمع کنید، وقتی گاز بزنید شکلات ازش میزنه بیرون
میتونید کرمفیل شکلاتی دو پست قبل رو وسطش بزنید

ویدئو از start.cake