اشکنه گوجه فرنگی، سریع و خوش رنگ
مواد لازم :
تخم مرغ: ۴ عدد
پیاز: یک عدد درشت
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی:۲ تا ۳ عدد
رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذا خوری
زردچوبه:نصف قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
طرز تهیه :
۱-پیازها را بشویید و با یک چاقوی مناسب خرد و سپس در یک قابلمه سرخ کنید.۲-سپس زردچوبه را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.۳-در این مرحله گوجه فرنگی ها را رنده کنید، همچنین می توانید پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن را ریز خرد و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. ۴-وقتی که آب گوجه فرنگی تبخیر شد حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی به مواد است سپس مواد را به خوبی تفت دهید.۵-اکنون سه تا چهار لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.۶-سیب زمینی ها را پوست بگیرید و کاملا بشویید و سپس آن ها را نگینی خرد و به قابلمه اضافه کنید.۷-صبر کنید سیب زمینی ها پخته شود.۸-تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده آنها مخلوط شود.۹-در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دایم آن را با قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود.
۱۰-حالا مقداری نمک و فلفل را به اشکنه اضافه کنید.۱۱-پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای شما حاضر است.