غذای اصلی/ «اشکنه گوجه فرنگی» سریع و خوش رنگ

اشکنه گوجه فرنگی، سریع و خوش رنگ

مواد لازم :
 تخم مرغ: ۴ عدد
 پیاز: یک عدد درشت
 سیب زمینی:  ۲ عدد متوسط
 گوجه فرنگی:۲ تا ۳ عدد
 رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذا خوری
 زردچوبه:نصف قاشق سوپ خوری
 نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم

   طرز تهیه :
۱-پیازها را بشویید و با یک چاقوی مناسب خرد و سپس در یک قابلمه سرخ کنید.۲-سپس زردچوبه را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید  و هم بزنید.۳-در این مرحله گوجه فرنگی ها را رنده کنید، همچنین می توانید پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن را ریز خرد و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. ۴-وقتی که آب گوجه فرنگی تبخیر شد حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی به مواد است سپس مواد را به خوبی تفت دهید.۵-اکنون  سه تا چهار لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.۶-سیب زمینی ها را پوست بگیرید و کاملا بشویید و سپس آن ها را نگینی خرد و به قابلمه اضافه کنید.۷-صبر کنید سیب زمینی ها پخته شود.۸-تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده آن‌ها مخلوط شود.۹-در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دایم آن را با قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود.
۱۰-حالا مقداری نمک و فلفل را به اشکنه اضافه کنید.۱۱-پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای شما حاضر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *