مرغ مجلسی بدون بوی زهم

اول بگم چرا مرغ ها بو میدن .
میتونه بخاطر انتی بیوتیک هایی که زده میشه به مرغ و در مدت مشخص از بدنشون خارج نمیشه ، محیطی که رشد کردن و تغذیه .
پیشنهاد من همیشه مرغ ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ گرمی هست .

حالا چطودر درستش کنیم :
مرغ ۱۲۰۰ گرمی ۱ عدد
نمک برای ماساژ مرغ
ادویه های اولیه مرغ :
زردچوبه ۱ ق.چ
دون فلفل سیاه ۸ عدد
چوب دارچین ۱ بند انگشت
برگ بو ۱ عدد

سبزیجات زهم گیری :
کرفس ۱ ساقه کوچک
هویج ۱ عدد کوچک
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
.
سس مرغ:
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای خرد شده ۲ ق.غ
ادویه ها:
فلفل قرمز ⅓ ق.چ
فلفل پاپریکا ۱ ق‌.م
پودر سیر ۱ ق.چ
فلفل سیاه ½ ق.چ
پودر کاری ½ ق.چ
.
نکته مهم :
در حین پخت چه در قابلمه و چه در ماهیتابه به هیچ عنوان درب را نبندین و اجازه بدین بخار خارج بشه .
بجای اب جوش در سس میتونید از استاک مرغ هم استفاده کنید .

از صفحه mr.foodx