سوپ یکی از پیش غذاهای سالم اما مقوی است که خوردن آن توسط پزشکان در وعده افطار هم بسیار توصیه شده‌ است اما پخت این غذای ساده هم قلق‌های خاص خودش را دارد در ادامه به شما چند نکته خواهیم گفت که با کمک آن‌ها بتوانید یک سوپ مجلسی و خوشمزه در خانه بپزید.
 
   پخت خوب جو باعث لعاب بیشتر و جا افتاده تر شدن سوپ می‌شود.
  استفاده از کره و لیموی تازه، طعم سوپ را استثنایی خواهد کرد.
  برای پخت سوپ جو با شیر ، حتما شیر را از قبل گرم کنید تا باعث بریده شدن سوپ نشود.
  دو قاشق سوپ خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل و برای غلیظ شدن سوپ جو داخل آن اضافه کنید.
  در هنگام اضافه کردن خامه به سوپ بهتر است خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط و بعد به سوپ جو اضافه کنید.
  جعفری را خوب ریز کنید به طوری که آب نیندازد و بعد روی سوپ جو بریزید.
   برای این که رنگ سوپ سفیدتر و زیباتر بماند هویج را نگینی خرد کنید.
   برای این که سوپ زودتر پخته شود و احتمال ته گرفتن آن کمتر شود بهتر است از جو پرک استفاده کنید.هر چند می توان سوپ را با جو معمولی و سر فرصت و حوصله هم پخت. 
  حتما جو پرک را از قبل در یک ظرف خیس کنید تا شن و ماسه ته آن ته‌نشین شود. 
  مقداری از سوپ را بردارید و با غذاساز پوره کنید ،سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ شود.
  نکات سرو 
   هنگام سرو کردن سوپ هم می‌توانید کمی کره و آب لیمو داخل سوپ‌تان بریزید و نوش جان کنید.
   بهتر است هنگام سرو سوپ سرد آن را در ظرف سرد بریزید.
   اگر احیانا سوپ شما شور شد می توانید یک عدد سیب زمینی پوست کنده داخل آن قرار و اجازه دهید تا ۱۵دقیقه بپزد بعد آن را خارج کنید.