پانصد گرم باقالیِ خشک رو، داخل یه ظرفِ بزرگ بریزین چند بار بشورین تا آب زُلال بشه
روش آبِ ولرم بریزین ۲۴ ساعت بزارین توی دمای محیط خیس بُخوره و دو سه بار، آبشو عوض کنین ،مثل باقالی تازه میشن
آبشو دوباره عوض کنید تا روشو بپوشونه و روی حرارت زیاد بذارین
وقتی جوش اومد زیرشو کم کنین
۴ ساعت بذارین بپزه
اگه در حینِ پخت، آبش کم شد، آب جوش اضافه کنین
درآخر، بهش نمک بزنین
با سرکه و گلپر سرو کنید
مزش دقیقا همون باقالیِ بازاریه، فوق العاده خوشمزه ست😍
نوش جان

منبع: cook.mag