فوت و فن تهیه شله زرد افطار

فوت و فن تهیه شله زرد افطار

برنج نیم دانه ۲ پیمانه
شکر ۴ پیمانه
گلاب نصف پیمانه 
کره ۲۰ گرم
خلال بادام ۳قاشق غذاخوری
عرق هل یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
اب ۲۰ پیمانه
هر یک پیمانه برنج ده پیمانه اب نیاز داره

طرز تهیه:
برنج رو ۲تا۳ساعت ازقبل خیس میکنیم بعد با اب میزاریم کاملا بپزه وشکفته بشه تواین مرحله بهش زعفران رواضافه میکنیم وبعد شکررومیریزیم این مرحله حدودا ۴۵دقیقه زمان نیازداره وبعدخلال بادام روباگلاب خیس میکنیم نیم ساعت آخرپخت اضافه میکنیم ودرآخربهش کره وعرق هل میزنیم میتونیددراین مرحله ده دقیقه باحرارت خیلی کم دم کنی بزاریدکه من انجام ندادم
نکته:برای خوشرنگ شدن شعله زردسعی کنیدزعفران روقبل ازشکراضافه کنید
حتماشکرروبعدازپخت کامل برنج اضافه کنیدچون درغیراین صورت برنج پخته نمیشه

ویدئو: اینستاگرام banooye_khone

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *