فوت و فن تهیه شله زرد افطار
برنج نیم دانه ۲ پیمانه
شکر ۴ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
کره ۲۰ گرم
خلال بادام ۳قاشق غذاخوری
عرق هل یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
اب ۲۰ پیمانه
هر یک پیمانه برنج ده پیمانه اب نیاز داره
طرز تهیه:
برنج رو ۲تا۳ساعت ازقبل خیس میکنیم بعد با اب میزاریم کاملا بپزه وشکفته بشه تواین مرحله بهش زعفران رواضافه میکنیم وبعد شکررومیریزیم این مرحله حدودا ۴۵دقیقه زمان نیازداره وبعدخلال بادام روباگلاب خیس میکنیم نیم ساعت آخرپخت اضافه میکنیم ودرآخربهش کره وعرق هل میزنیم میتونیددراین مرحله ده دقیقه باحرارت خیلی کم دم کنی بزاریدکه من انجام ندادم
نکته:برای خوشرنگ شدن شعله زردسعی کنیدزعفران روقبل ازشکراضافه کنید
حتماشکرروبعدازپخت کامل برنج اضافه کنیدچون درغیراین صورت برنج پخته نمیشه
محصولات بخش فروشگاه
-
استیکر دیواری کودک مدل سه پرنده
خرید محصول -
فیلتر دستگاه تصفیه کننده هوا بلوایر مدل SmokeStop بسته ۳ عددی
خرید محصول -
کتاب صوتی جزء سی ام قرآن کریم انتشارات جامعه القرآن الکریم
خرید محصول -
شلنگ توالت تهران خورطوم مدل SA117
خرید محصول -
دستبند ژوپینگ مدل نوستالژی زنجیری
خرید محصول -
بند موتورسیکلت مدل RE37JOR
خرید محصول -
چسب پودری اپرا مدل آرتی یونیورسال حجم ۲۵ کیلوگرم
خرید محصول -
حوله پالتویی کودک شهریار مدل کیتی کد ۸۰۳ سایز ۱۰۰
خرید محصول
ویدئو: اینستاگرام banooye_khone