فوت و فن تهیه یک «چیکن استراگانف» خانگی لذیذ و دلبرانه

طرز تهیه چیکن استراگانف یک غذای روسی خوشمزه تقدیم نگاه های قشنگتون🌹
۸۰۰ گرم سینه مرغ خرد شده
۶ عدد سیب زمینی متوسط
پیاز ۲ عدد
زردچوبه+ فلفل + ادویه مرغ + نمک
اردسفید۲ ق غ
شیر یک لیوان
خامه صبحانه یک بسته
۲ ق غ سس مایونز
۱ ق غ ماست چکیده موسیر
سیب زمینی هارو با رنده درشت رنده می کنیم و یک یا دوآب می شوریم و بعد سیب زمینی هارو داخل یک کاسه می ریزیم و چند تکه یخ و آب سرد و یک قاشق غذا خوری نمک و یک ق چایخوری بیکینگ پودر اضافه می کنیم و نیم الی یک ساعت میگذاریم تا بماند
پیاز هارا کمی با مرغ تفت می دهیم بعد از اینکه کمی رنگ مرغ تغییر کرد آرد را اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم در مرحله بعد شیر و خامه و ماست و سس اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم تا مرغ بامواد اضافه شده بپزد تا وقتی که مرغ ها در حال پخت هستند سیب زمینی ها کاملاخشک میکنیم و بعد درون ظرف کوچک و عمیق روغن می ریزیم و آنها را سرخ میکنیم میتونید هنگام سرخ کردن برای خوشرنگ شدن سیب زمینی ها زعفران و یا زردچوبه اضافه کنید
بعداز پخته شدن مرغ و سرخ شدن سیب زمینی ها غذای خوشمزه شما آماده سرو هست 🤗
تعداد سیب زمینی و مرغ و کلا مواد بستگی داره به جمعیت شما این مقدار مواد که من استفاده کردم برای ۶ نفر در نظر گرفته شده
منبع: ronisa.food

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *