فوت و فن زرشک پلو با مرغ؛ در این پست می توانید تمام نکات مهم برای تهیه یک زرشک پلو خوشمزه را یاد بگیرد. زرشک پلو با مرغ یکی از غذا های فوق العاده خوشمزه و مجلسی ایرانی می باشد که در بیشتر مهمانی یکی از گزینه های اصلی می باشد. این غذا در رستوران ها نیز یکی از غذا های بسیار پر طرفدار می باشد. شاید برای شما پیش بیاید که به رستوران رفته باشید و از طعم و مزه خوشمزه زرشک پلو شگفت زده شوید و دوست داشته باشید این غذا را به همان کیفیت رستورانی در خانه تهیه کنید.

۱۰ نکته مهم زرشک پلو با مرغ رستورانی برای خوشمزه تر شدن
سعی کنید از مرغ تازه استفاده کنید، زیرا طعم و مزه مرغ تازه بسیار بهتر است از مرغ منجمد یا یخ زده می باشد.
اگر دوست دارید یک مرغ رستورانی داشته باشید بهتر است پوست مرغ را نگیرید و از ترکیب ران و پهلو استفاده کنید.
یکی از نکات مهم در تهیه زرشک پلو با مرغ ایین است که پیاز باید زیر و رو مرغ را بگیرد و آب کمتری اضافه کنید و بگذارید مرغ با آب پیاز و خودش پخته شود.
هرچقدر پیاز این غذا بیشنر باشد، خوشمزه تر می شود.
حتما از آب جوش استفاده کنید زیرا آب سرد باعث کدر شدن رنگ سس می شود.
برای طعم کردن از نرکیب هویج و سیر و چوب دارچین و ساقه کرفس استقاده کنید.
برای سرخ کردن مرغ از ترکیب کره و روغن استفاده کنید تا مرغ طعم کره را به خود بگیرد.
حتما پیاز را رنده کنید تا باعث غلیظ تر شدن سس شود.
برای روپاش از ترکیب خلال پرتقال و پسته و زرشک استفاده کنید.
اگر زمان کافی برای تهیه این غذا بهتر است از شب قبل مرغ را به همراه کمی زعفران و ادویه مزه دار کنید و بعد سرخ کنید.
 
ترفند گرفتن بوی زهم مرغ

یکی از نکات مهم در تهیه این غذا گرفتن بوی زهم مرغ می باشد که در این پست به شما یاد خواهیم داد چگونه یک مرغ خوشمزه بدون بو داشته باشید:

اضافه کردن ۲ عدد برگ بو می تواند بوی زهم مرغ را کامل بگیرد و شما می توانید این برگ بو را از عطاری ها تهیه کنید.
افزودن چوب دارچین یا میخک نیز بوی زهم مرغ را می گیرد.
افزودن سرکه یا خواباندن مرغ در سرکه یا آبلمیوترش نیز می توانید تا حدی بوی زهم را بگیرد.
هنگام سرخ کردن مرغ کمی پودر زنجبیل یا پودر سیر به مرغ بزنید.
معجزه هویج و کرفس برای گرفتن بوی زهم مرغ را می توانید تست کنید.
 
ادویه مخصوص زرشک پلو با مرغ
 
ادویه نقش بسیار مهمی در غذا ها و در اصل می تواند مزه و طعم یک غذا را به طور کل عوض کند. شما باید ادویه های مخصوص هر غذا را بشناسید و از آن ها استفاده کنید. استفاده بیش از حد و بدون شناخت از ادویه ها باعث عوض شدن طعم و مزه آن می شود. زرشک پلو با مرغ یکی از این غذا ها می باشد که ادویه و زعفران نقش مهمی در تهیه آن دارند. برای داشتن یک زرشک پلو خوشمزه به نکات زیر توجه کنید:

استفاده از فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و زردچوبه از ادویه های مهم این غذا هستند.
شما می توانید با افزودن کمی پودر گوجه باعث لعاب بیشتر در مرغ شوید.
اگر ادویه پولبیبر در دسترس دارید می توانید برای خوشرنگ شدن و خوشمزه تر شدن استفاده کنید.
چوب دارچین علاوه بر گرفتن بوی زهم مرغ باعث خوشمزه تر شدن می شود و بهتر است بعد از پخت از مرغ خارج کنید و اصلا با پودر آن جایگرین نکنید.
زعفران را حتما با کمی یخ دم بگذارید تا خوشرنگ و خوش طعم شود.

فوت و فن های سس مرغ

سس قسمت نهایی و تکمیل کننده زرشک پلو با مرغ می باشد که باید غلیظ و خوش طعم باشد. بعضی ها سس را در کاسه ریخته و در کنار غذا سرو می کنند، عده ی مرغ را دورن سس قرار می دهند با ظرف در سفره قرار می دهند و سرو می کنند که هر دو کاملا سلیقه ی می باشد و شما می توانید به دلخواه خود آن را سرو کنید. اما نکاتی در مورد سس زرشک پلو مرغ باید بدانید تا با رعایت کردن آن یک غذای خوشمزه و رستورانی داشته باشید.

رب گوجه را حتما جداگانه تفت دهید و بعد از پخت مرغ بهتر اضافه کنید و بهتر است بعد از تفت دادن کمی آب جوش اضافه کنید تا رب رنگ باز کند.
به دلخواه می توانید از ترکیب رب گوجه و رب انار استفاده کنید.
می توانید برای خوشمزه تر شدن در سس کمی فلفل دلمه نیز استفاده کنید.
در هنگام تفت دادن رب کمی زعفران و زردچوبه و نمک فلفل سیاه بزنید و بعد به مرغ اضافه کنید.
راز خوشمزه تر شدن زرشک پلو با مرغ مجلسی در خانه
 
شما می توانید به راحتی در خانه یک غذای رستورانی و ساده تهیه کنید. در این قسمت راز های بسیار مهم و ترفند تهیه زرشک پلو با مرغ را می توانید مشاهده کنید:

بهتر است زرشک را کمی خیس کنید و با کره و شکر و خلال بادام تفت دهید.
می توانید مرغ را بعد از پخت ریش ریش کنید و یا می توانید مرغ را به صورت خرد شده تهیه کنید.
می توانید در ۱۰ دقیقه انتهای کمی آبلیموترش یا آبغوره اضافه کنید.
باید اجازه دهید تا مرغ کاملا برای ۲ ساعت پخته و جا افتاده شود.
می توانید برای گرفتن بوی زهم مرغ نیز آن را در آب جوش بجوشانید و کف روی آن را بگیرد و بعد استفاده کنید.
میزان سرخ کردن مرغ به سلیقه شما بستگی دارد.
بهتر است از ترکیب ران و سینه برای مهمانی استفاده کنید.