مواد لازم  برای ۲ نفر   
       گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
 روغن: یک قاشق غذا خوری
 پیاز: یک عدد
 رب گوجه ‌فرنگی: یک قاشق غذا خوری
 سیب زمینی متوسط: یک عدد
 آب:۲ لیوان
 آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
 زردچوبه: یک قاشق چای خوری
 نعناع و ترخون خشک: ۳ قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل: به مقدار لازم
 سفارت سوئیس در توئیتی از علاقه مردم این کشور به« قیمه ریزه اصفهانی »گفت و نوشت این نوع کوفته در سوئیس و ایران بسیار پرطرفدار است و سوئیسی‌ها آن را با نان یا برنج می‌خورند.به این بهانه به معرفی این غذا پرداختیم .
 طرز تهیه:
۱-ابتدا پیاز را بشویید و پوست  کرده و از وسط نصف کنید. نصف پیاز را رنده کنید و در کاسه‌ای بریزید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.۲-سپس سبزی خشک، آرد نخودچی، نمک، فلفل و نصف قاشق چای خوری زردچوبه را به گوشت و پیاز اضافه و خوب با هم مخلوط کنید.۳-مواد را به صورت کوفته‌های کوچک شکل دهید و کنار بگذارید.۴-نصف دیگر پیاز را خرد کنید . یک قابلمه کوچک را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس کمی روغن کف آن بریزید. وقتی روغن داغ شد پیاز خرد شده را داخل آن بریزید.۵- دو قاشق چای خوری از زردچوبه را روی پیاز بریزید و آن را ۲تا ۳ دقیقه تفت دهید.۶-سیب زمینی را پوست و  نگینی خرد کنید، سپس سیب زمینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید.۷-رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و کمی دیگر به تفت دادن ادامه دهید.۸-آب را داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید تا جوش بیاید.۹-وقتی آب جوش آمد کوفته‌ها را داخل آن بریزید و شعله زیر قابلمه را کم کنید. در قابلمه را مجدد ببندید و بگذارید حدود یک ساعت روی شعله ملایم بماند تا جا بیفتد.