قیمه لاپلو
برنج : ۳ پیمانه
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار دلخواه
ادویه ها:
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر لیمو عمانی، پودر گل سرخ ، دارچین و هل، از هرکدام یک قاشق چایخوری
لپه: چهار قاشق غذاخوری
و سیب زمینی سرخ کرده هم بیشتر از مقدار لازم و دلخواه!
فقط این نکته رو در نظر بگیرید که موقع آبکش کردن برنج وقتی هنوز کاملاً نپخته آبکشش کنین تا برنج شفته نشه.
همین لاپلو رو میتونین با گوشت قیمه ای هم درست کنین ولی اونجوری زمان بیشتری برای پختن گوشت نیازه.

از صفحه مستر چف ایران