یادم دوران دانشجویی توی حیاط خونه درخت انجیر داشتیم ،تابستونا هر روز صبح کلی انجیر میچیدیم . راستی دوران لیسانس من دانجشوی دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) بودم .
میوه ای که بسیار خاصیت داره و خوشمزه اس .
حالا مرباشُ چطور درست کنیم :
انجیر زرد (نه خیلی رسیده نه خیلی کال) ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم یا ۲.۵ پیمانه
آب ۵۰۰ میلی لیتر یا ۲.۵ لیوان یا پ.م
هل سبز ۳ عدد
آب لیمو ترش ۲ ق.غ
نکات مهم :
شکر و اب روی حرارت ۱۰ دقیقه بجوشه تا کمی به غلظت بیوفته ،
انجیر هارا سوراخ نکنید ، از انجیر ریز و زرد استفاده کنید . بهتره بدون دونه باشه .
از زمانیکه انجیر اضافه میشه حرارت کم کم بشه تا انجیر ها شیشه ای بشه و شفاف . بعد هل اضافه بشه .(هل و له کنید ولی پودر نکنید)
اخر پخت آبلیمو اضافه بشه در حد ۳ دقیقه بجوشه .
به این ترکیب گردو و گلاب هم میشه اضافه کرد .
خیلی ها زعفرونم میزنن که من ترجیحم عطر خود انجیر هست .
بزارین خنک بشه بعد داخل شیشه های در دار بریزین .

از صفحه mr.foodx