حالا بریم سراغ دستور مربا
این مربا واقعا ارزش زحمت کشیدن و درست کردن داره
واقعا خوشمزه ست فقط لطفا به نکات دقت کنید👇
مقدار زنجبیل اول حدود ۶۰۰ گرم بود بعد از پوست کندن و دور ریختن قسمت های اضافه شد ۵۰۰ گرم
پس برای ۵۰۰ گرم رنده زنجبیل تازه
۸۰۰ گرم (۴ پیمانه کاملا پر ) شکر
و دو لیوان آب
جوهر لیمو :نوک ق چ
اگر خواستید می توانید به جای جوهر لیمو از آب لیمو استفاده کنید یک ق غ سر خالی
یه نکته اینجا بگم جوهر لیمو و آب لیمو هر دو برای اینه که مربا شکرک نزنه جوهر لیمو باعث میشه مربا شفاف تر بشه
جوهر لیمو رو در مراحل نهایی و بعد از قوام اومدن شربت می زنن ولی آب لیمو رو زودتر هم میشه زد.
حالا یه مورد دیگه
زنجبیل ذاتا تند هستش و برای اینکه تندی اون رو بگیریم چندین بار تو آب جوش میندازیم و از آبکش رد می کنیم
حالا دفعات این کار به خودتون بستگی داره من دوست دارم مربا تا حدودی تندی شو داشته باشه دو یا نهایتا سه بار آبکش می کنم و به نظرم همین قدر کافیه ،اگر شما خیلی به طعم تند زنجبیل حساس هستید ۴ بار این کار رو تکرار کنید و حتی می تونید بعدش هم یک ساعت هم توی آب سرد خیس کنید و بعد مثل روشی که تو فیلم گفتم بپزید.
این مربا مخصوصا برای فصل سرما عالیه حتما در مورد خواص مربای زنجبیل تو نت سرچ کنید
بعد درست کنید و تو فریزر نگه داری کنید
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
راستی موقع رنده کردن تا جایی که می تونید ریش ریش ها رو بگیرید ولی کمی بمونه هم مشکلی نداره
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

منبع: mahsa.foodplus