مرغ پرتقالی یکی از لذیذترین غذاهای مجلسی

حتما امتحانش کن میره تو لیست مورد علاقه ات

مواد لازم مرغ پرتقالى براى چهار تا پنج نفر  

ران مرغ (قسمت ساق ) پنج عدد  آب پرتقال یک و نیم لیوان(از پرتقال تامیون استفاده نکنید چون غذا تلخ میشه، از پرتقال ایرانى مثل نافى و شاپورى (محلى)استفاده کنید پیاز  یک عدد بزرگ زردچوبه نصف ق چ نمک و فلفل به اندازه دلخواه زعفران دم کرده دو ق م  

روش تهیه

 ابتدا به مرغ ها نمک بزنید و کامل با کره سرخ کنید. مرغ هاى سرخ شده را بردارید و درون همان تابه پیازى را که خلالى کرده اید سرخ کنید. وقتى پیاز ها طلایى شدن مرغ ها را روى پیازها بچینید. بهش نصف ق چ زردچوبه و کمى فلفل سیاه بزنید. اب پرتقال و زعفران را اضافه کرده حالا در تابه رو بذارید و اجازه بدید که مرغ کاملا با حرارت کم به مدت دو ساعت پخته شود.

براى درست کردن برنج برنج رو با کمى نمک به مدت سه ساعت خیس میکنم بعد داخل اب جوش میریزم و قبل از ابکش کردن برنج به اندازه نصف لیوان از اب برنج برمیدارم  حالا برنج رو ابکش میکنم میریزم تو قابلمه با حرارت نسبتا زیاد میزارم برنج بخار کنه تو اب برنجى که برداشتم یک ق غ روغن اصل کرمانشاهى میریزم هم عطر خوبى به برنج میده هم سردى برنج رو میگیره چون روغن گاو طبع گرمى داره و دیگه حرارت رو کم میکنم و میزارم برنج دم بکشه  با این روش برنج رو اماده کنید خیلى خوب میشه. تا جایى که اب مرغ تبخیر شه بزارید رو حرارت بمونه من چون بچه هام دوست دارن مرغ کمى ابدار باشه به همین خاطر یکم ابدار برداشتم محشر شد.

ویدئو از اینستاگرامpoopak_food  و ashpazi.reyhanmazze

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *