بهترین نان سیر ،اونی که روش ترد باشه و بافتش نرم و لطیف
مواد لازم
آرد:۲۰۰ گرم
آب: ۱۳۰ گرم +یک ق غ
خمیر مایه:۳گرم
شکر:۵گرم
نمک:۳گرم
روغن زیتون:۱۰ گرم
سیر:۳حبه
کره:۳۰گرم
جعفری: به دلخواه
پنیر پیتزا: ۴۰ گرم

طرز تهیه:
⬅️آرد و الک کنید تمام مواد و باهم مخلوط کنید با قاشق هم بزنید به شکل خمیر که در اومد درپوش بزارید ۲۰ دقیقه استراحت بدید
⬅️نوک انگشتتون و با روغن چرب کنید خمیر و از‌کناره وسط بیارید چونه کنید مجدد یک ساعت استراحت بدید
⬅️خمیر و روی کاغذ روغنی ۷ میل باز کنید ۲۰ دقیقه زمان بدید حجم خمیر دوبرابر بشه
⬅️سیر و کره به دمای محیط رسیده رو باهم مخلوط کنید سطح خمیر و پوشش بدید پنیر بریزید درصورت دلخواه جعفری یا گشنیز استوری بریزید

⬅️فر ۲۳۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه
**نکته:فرو از نیم ساعت قبل روشن کنید کامل داغ باشه ضخامت نون کنه باید تو زمان کم پخته بشه

ویدئو از @nankade_bano