پاستا کاربونارا یکی از پاستا های بسیار معروف ایتالیایی می باشد خاستگاه این غذا از روم می باشد و در اواسظ قرن ۲۰ به شکل مدرنی امروزی در آمده است. از بیکن دودی یا ژامبون مورد علاقه خود می توانید برای تهیه این پاستا استفاده کنید. تاریخچه دقیق این غذا مشخص نیست و ولی بیشتر منابع پاستا کاربونارا را به لاتزیو می دانند ولی در اصل این غذا در گذشته با گوشت خوک و تخم مرغ و پنیر رنده شده تهیه می شده است. این غذا احتمالا اولین بار توسط زغال کاران نواحی مرکزی ایتالیا به وجود امدف گفته می شود در قدیم در ابتدا زغال موجود در محیط به طور طبیعی داخل پاستا ریخته می شده است. این رسپی بسیار ساده است و سریع تهیه می شود.
مواد لازم برای تهیه پاستا کاربونارا
پاستا ۳۰۰ گرم
بیکن یا ژامبون دلخواه ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پنیر پارمزان ۵ ق غذا خوری
سیر ۱ حبه
خامه ۳ ق غذا خوری
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا از هر کدام ۱/۲ ق چای خوری
 
طرز تهیه پاستا کاربونارا خوشمزه و راحت به سبک ایتالیایی
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا سه عدد زرده را از سفید جدا کنید. سفیده را می توانید در یخچال نگهداری کنید و برای تهیه غذا یا شیرینی استفاده کنید. زرده ها را به همراه پنیر پارمزان و ادویه ها خوب هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود.

 
مرحله دوم: تفت دادن بیکن
بیکن ها را به اندازه دلخواه برش بزنید. می توانید به صورت نواری یا مکعبی خرد کنید. داخل یک تابه کمی روغن ریخته و بیکن را به همراه سیر له شده هم بزنید تا بیکن ها حسابی سرخ شوند و بوی خامی آن گرفته شود. دقت کنید زیاد سیر نریزید زیرا نباید مزه سیر قالب شود.

 
مرحله سوم: پخت پاستا
شما می توانید از هر نوع پاستای که دوست دارید استفاده کنید ولی پاستا رشته ای برای تهیه این غذا بسیار مناسب است. آب را داخل قابلمه بریزید و نمک و روغن اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیاید و بعد پاستا را اضافه کنید و مطابق با بسته بندی بگذارید تا بجوش و نرم شود. پاستا را آبکش کنید (حدود ۱ لیوان از آب پاستا بردارید و جدا بگذارید).

مرحله چهارم: تهیه پاستا کاربونارا
در ادامه پاستا آبکش شده را به مواد بیکن اضافه کنید و تخم مرغ را اضافه کنید و مواد را روی حرارت قرار دهید و کمی هم بزنید. دقت کنید مدت زمان این مرحله باید ۸ دقیقه شود. بعد از افزودن زرده ها آب پاستا را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید و به دلخواه کمی پنیر و در انتها خامه را اضافه کنید و بعد از ۸ دقیقه از روی حرارت بردارید و داخل بشقاب سرو کشیده و روی آن پنیر پامزان بریزید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه پاستا کاربونارا ایتالیایی اصل
می توانید برای تفت دادن بیکن از کره استفاده کنید.
آب پاستا را در حدی اضافه کنید تا مواد باهم خوب مخلوط شوند و پاستا خشک نماند.
دقت کنید نباید بیشتر از ۸ دقیقه مواد تفت دهید وگرنه زرده ها پخته می شوند و ظاهر بدی غذا پیدا می کند.