روش درست کردن شیرینی پنجره ای با نکات مهم و آسون👌😃
شیرینی پنجره ای یکی از شیرینی های قدیمیه که درست کردنش نیاز چندانی به مهارت نداره😉 حالا کیا دوست دارن دستا بالا🙌
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲/۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان

نشاسته گل ۱/۲ لیوان
آرد سفید ۱ لیوان
وانیل ۱/۲ ق.چ
طرز تهیه
ابتدا نشاسته، شیر و گلاب رو با هم خوب مخلوط میکنیم تا نشاسته ها کاملا باز بشن .. بعد تو یه ظرف دیگه سه تا تخم مرغمون با وانیل میزنیم و به ترکیب قبلیمون اضافه میکنیم، بعد آردو روی مایعمون الک میکنیم و خوب هم میزنیم و میزاریم نیم ساعت تو محیط استراحت کنه
بعد داخل یه ظرف دیگه مایع مون رو از صافی رد میکنیم تا مایع یکدستی داشته باشیم
داخل یه قابلمه کوچیک و گود تا نصفه روغن میریزیم و قالب مخصوصمون رو داخلش میزاریم تا با حرارت نسبتا بالا داغ بشن بعد قالب رو درمیاریم و سریع روغن اضافیش رو دستمال میگیریم و داخل مایع می‌بریم طوری که مایع با بالای قالب فاصله داشته باشه(تو ویدئو کاملا مشخصه) و در روغن داغ میزاریم تا طلائی بشه😊
شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخونه به صورت تک تک میچینیم تا روغن اضافه اش گرفته بشه بعد از خنک شدن روشُ پودر قند میپاشیم اگه دوست دارید میتونید پودر هل هم بریزید

✅نکات این شیرینی👇
۱.دقت کنید قالب به کف قابلمه برخورد نکنه
۲.وقتی شیرینی ها سرخ شدن اونا رو روی هم نزارید تا کامل خنک بشن
۳. موقع سرخ کردن بعد از کمی ضربه کوچک شیرینی از قالب جدا میشه
۴. حتما بعد اینکه چند تا از شیرینی ها رو آماده کردین، مواد مایع رو هم بزنید تا ته نشین نشه
۵. شیرینی پنجره ای اصلا ماندگاری بالایی نداره و بهتره تازه تازه نوش جان کنید🥰🥰

ویدئو: اینستاگرام ashpazi.foodspy