خورشت قورمه سبزی هزارنکته جذاب و کلیدی داره و پیچیدگی‌های خودش رو.
اگر همیشه براتون سواله که چرا بعضی از قورمه ‌سبزی‌ها انقدر خوشمزه اند!
تو این ویدیو با ما همراه باشید تا قرمه‌سبزی‌تون خوش خوراک و دلپسند بشه.
مواد لازم:
– لوبیا قرمز ۴۵ گرم
– لیموعمانی سیاه ۲ تا ۳ عدد
– مغز ران گوسفند (خردشده) ۲۰۰ گرم
– پیاز (نگینی خرد و سرخ شده) ۱ عدد/۱۵۰ گرم
– زردچوبه (پودرشده) ۱/۲ قاشق چایخوری
– زعفران(ساییده و حل شده در آب) ۱ قاشق چایخوری
– استاک سفید گوساله (رقیق) ۱ لیتر
– سبزی سرخ شده ۴۵۰گرم
– تخم شنبلیله (پودرشده) ۱/۸ قاشق چایخوری
– نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار الزم
– گرد لیموعمانی ۱/۴ قاشق چایخوری
– شنبلیله (خشک شده) ۱/۲ قاشق چایخوری
– روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
– اسفناج و تره ۱۷۵ گرم

*سبزی شــامل: جعفری و گشــنیز جمعا
جعفری ۲۵۰ گرم و شنبلیله ۲۵ گرم
منبع: sanazsania