یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیاییه که خیلی راحت میتونین تو خونه هم درستش کنین برای شام ‌

مواد لازم برای حدودا ۴ نفر:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
قارچ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و ادویه به دلخواه (من اینارو استفاده کردم: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، فلفل قرمز، پول بیبر، آویشن و کمی دارچین)
ذرت پخته شده یا فلفل دلمه به دلخواه
نان همبرگر یا باگت یا هر نان حجیمی که در دسترس داشتین
پنیر پیتزا و به دلخواه پنیر ورقه ای مثل چدار و گودا

طرز تهیه:
پیاز رو داخل روغن تفت بدین تا سبک شه، بعد زردچوبه بزنین و گوشت رو اضافه کنین، کمی که گوشت تغییر رنگ داد ادویه بزنین، بعد که رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ رو اضافه کنین و حرارت رو یکم زیاد کنین که قارچ زیاد آب نندازه، بعد که قارچ و گوشت کامل پخت به دلخواه ذرت پخته شده اضافه کنین و آویشن بزنین؛ مخلوط کرده و حرارت رو خاموش کنین. میتونین داخل مواد به دلخواه کمی رب گوجه هم بزنین که من نزدم.
نان رو از وسط نصف کنین و به هر طرف کمی سس گوجه بزنین، داخلشو از مواد گوشتی پر کنین، پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای بذارین و سمت دیگه نان رو بذارین روش.
تابه نچسب رو روی حرارت داغ کنین، اگه تابه نچسب ندارین تابه تونو با کمی روغن چرب کنین، #پنینی ها رو داخلش بذارین و روش یه جسم سنگین مثل ظرف آب بذارین و هر طرفشو حدود ۳ دقیقه گریل کنید و بعد هم میل کنید.
اگه دستگاه گریل دارین میتونین داخل دستگاه بذارین.

نوش جان❤️

‏ویدئو از sama.diy