هرچی ژله تا حالا دیدید فراموش کنید که شاه ژله مون اومد❤️
دستورشم راحته👇
هر بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش بنماری کنین
(بنماری یعنی ژله رو روی بخار اب جوش هم بزنین تا ژله کامل حل بشه)
بعد از اینکه ژله کامل سرد شد (فقط از گرما بیفته کافی نیست باید سرد بشه)
بهش نصف لیوان شیر دمای محیط یا بستنی نرم شده اضافه کنین
واسه یکدست تر شدن از صافی رد کنین.
دو طرف قالب یخ کروی رو با روغن مایع چرب کنین و ژله ها رو توی قالب بریزین و درشو محکم ببندین (طوری که از سوراخ بالای قالب مقداری ژله خارج بشه)
اینجوری ژله ها کروی شکل میشن.
بعد از اینکه ژله ها سفت شدن دو سه تا از ژله های کروی از هر رنگ رو از وسط نصف کنین
نیم کره های رنگی رو یک ردیف کف و دیواره قالب بچینین
ژله سفید (آلوئه ورا و شیر) رو به آرومی توی قالب بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه
خیالتون راحت باشه ژله های چسبیده به دیواره نمیفتن.
هربار بعد از نیمبند شدن یک لایه ژله های کروی رو وسط قالب بچینین و نیم کره های رنگی رو به دیواره قالب بچسبونین و ژله ی سفید رو بریزین تو قالب
تا جایی که قالب پر بشه و ژله ی سفید روی ژله های رنگی رو بگیره.
بذارین چند ساعت تو یخچال بمونه تا سفت بشه
قالب رو حدودا ۵ ثانیه تو اب گرم نگه دارین ( اب جوش نباشه)
ژله رو تو ظرف برگردونین و نوش جان کنین
منبع: @zhele_tak