این ژله برای این فصل عالیه و خیلی خوشمزهدرست کردنش هم خیلی آسونه

مواد لازم

فالوده آماده بدون آب ۵۰۰ گرم

ژله هلو ۲ بسته

آب جوش ۳ لیوان

ژله آلوءورا ۱ بسته

آب جوش ۱/۵ لیوان

پاناکوتا ۲ لیوان

رنگ خوراکی

دقت کنید ترجیحا از فالوده خرد نشده استفاده کنید هرچه رشته های فالوده بلندتر باشن ژله خوشگل‌تر میشه.

مال من خرد شده بود.

فالوده آماده رو داخل آبکش بریزید تا کامل آبش بره.

هر بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کنید.

دقت کنید هر مرحله مقدار فالوده باید کمتر ریخته بشه.

میتونید از رشته برنجی هم استفاده کنید از لوازم قنادی ها بگیرین.

آموزش پاناکوتا پست های قبلی هست.

 

ویدئو از delona_tasty