کافی ژلی یا ژله قهوه یه دسر فوق العاده سبک و خوشمزست که برای بعد از غذا یه پیشنهاد عالیه😍
مواد لازم:
قهوه ۲ لیوان
(از هر مدل قهوه ای که دوست دارین درست کنید)
ژلاتین ۲ ق غ خ
شکر ۴ ق غ خ
(طبق ذائقه خودتون زیاد یا کمش کنید من کم شیرین دوست دارم انقدر ریختم )
آب سرد برای ژلاتین نصف فنجان
مواد لازم پاناکوتا نسکافه:
شیر ۲ لیوان
شکر ۷-۶ ق غ خ
ژلاتین ۲ ق غ خ سرپر
آب سرد نصف فنجان
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
محلول نسکافه ۲-۳ ق م خ
ژلاتین با آب سرد مخلوط و روی حرارت غیر مستقیم قرار بدین تا کامل حل بشه.
دقت کنید ژله قهوه خیلی بافت لطیفی داره آروم از قالب خارجش کنید و برش بزنید.
اگر میخواین دسر سبک تری باشه قسمت پاناکوتا رو حذف کنید و ساده درستش کنید.
منبع: @delona_tasty