کباب تابهای از اون غذاهاست که برای من حس و حال قدیمی داره، من رو میبره به دوران بچگیم ؛ وقتایی که از مدرسه میومدم ؛ بوی کباب تابهای که مامانم پخته بود رو از همون دم در حس میکردم و با اشتیاق رو پلههای خونه میدویدم تا سریع برسم پای سفره …
کباب تابهای ؛ غذاییه که نمیشه خوبش رو تو منوی هر رستورانی پیدا کرد و همیشه خونگیش یه چیز دیگهست !
این دستور چکیدهای از اطلاعاتِ من درموردِ این غذاست که از مامان ، مادربزرگ و یه دوستِ خوب یاد گرفتم … بینظیره ! حتماً امتحانش کن و لذت ببر
موادی که لازم داری:
گوشت چرخکرده نیم کیلو
پیاز متوسط ۱ عدد
بادمجون ۳ عدد
سیبزمینی ۱ عدد
فلفل دلمهای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه نصف قغ
کره
زعفرون دم کرده ۳ قغ
نمک،فلفل سیاه،پودر سیر،پاپریکا
*ورز دادن گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده (آب پیاز رو حتماً بگیر)
*اضافه کردن نمک، فلفل و پودر سیر
*ورز دادن و گذاشتن در یخچال به مدت نیم ساعت
*سرخ کردن بادمجون و سیبزمینی خلالی
*آغشته کردن کف ماهیتابه به روغن
*پهن کردن مایه کباب تابهای در ماهیتابه
*خط انداختن روی گوشت با کفگیر
*روشن کردن شعله اجاق (با شعله ملایم)
*گذاشتن فلفل دلمهای نواری لابهلای گوشت
*زیاد کردن شعله تا کمی آب کباب تابهای تبخیر شه
*ریختن کمی روغن از اطراف کباب تابهای
*ریختن روغن داخل قابلمه دیگه، اضافه کردن گوجه رنده شده و رب
*اضافه کردن پودر لیمو عمانی، نمک، فلفل و پودر سیر
*انداختن کره داخل سس
*گذاشتن روی حرارت تا به غلظت مناسب برسه
*اضافه کردن سس به کبابها
*برگردوندن کبابها تا هر دو طرف سرخ شه
*چیدن گوجههای حلق شده و ریختن پاپریکا
*گذاشتن سیبزمینیها و بادمجونهای سرخ شده و اضافه کردن سس گوجه
*ریختن زعفرون دم کرده
*گذاشتن فلفل دلمهای و پختن به مدت ۲۰ دقیقه دیگه
*برداشتن در ماهیتابه تا آب اضافی تبخیر بشه .
*کباب تابهای آمادهست ، با پلو نوش جان کن
از صفحه لقمه