کباب‌ تابه‌ای از اون غذاهاست که برای من حس و حال قدیمی داره، من رو میبره به دوران بچگیم ؛ وقتایی که از مدرسه میومدم ؛ بوی کباب تابه‌ای که مامانم پخته بود رو از همون دم در حس میکردم و با اشتیاق رو پله‌های خونه میدویدم تا سریع برسم پای سفره …
⁣کباب تابه‌ای ؛ غذاییه که نمیشه خوبش رو تو منوی هر رستورانی‌ پیدا کرد و همیشه خونگیش یه چیز دیگه‌‌ست ! ⁣
این دستور چکیده‌ای از اطلاعاتِ من درموردِ این غذاست که از مامان ، مادربزرگ و یه دوستِ خوب یاد گرفتم … بینظیره ! حتماً امتحانش کن و لذت ببر 
موادی که لازم داری:⁣

گوشت چرخ‌کرده نیم کیلو
پیاز متوسط ۱ عدد⁣
بادمجون ۳ عدد⁣
سیب‌زمینی ۱ عدد⁣
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد⁣
گوجه‌ فرنگی ۲ عدد⁣
رب گوجه نصف ق‌غ⁣
کره⁣
زعفرون دم کرده ۳ ق‌غ⁣
نمک،فلفل سیاه،پودر سیر،پاپریکا⁣

*ورز دادن گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده (آب پیاز رو حتماً بگیر)⁣
*اضافه کردن نمک، فلفل و پودر سیر⁣
*ورز دادن و گذاشتن در یخچال به مدت نیم ساعت⁣
*سرخ کردن بادمجون و سیب‌زمینی خلالی⁣
*آغشته کردن کف ماهیتابه به روغن⁣
*پهن کردن مایه کباب تابه‌ای در ماهیتابه⁣
*خط انداختن روی گوشت با کفگیر⁣
*روشن کردن شعله اجاق (با شعله ملایم)⁣
*گذاشتن فلفل دلمه‌ای نواری لابه‌لای گوشت⁣
*زیاد کردن شعله تا کمی آب کباب‌ تابه‌ای تبخیر شه⁣
*ریختن کمی روغن از اطراف کباب‌ تابه‌ای⁣
*ریختن روغن داخل قابلمه‌ دیگه، اضافه کردن گوجه رنده شده و رب⁣
*اضافه کردن پودر لیمو عمانی، نمک، فلفل و پودر سیر⁣
*انداختن کره داخل سس⁣
*گذاشتن روی حرارت تا به غلظت مناسب برسه⁣
*اضافه کردن سس به کبابها⁣
*برگردوندن کبابها تا هر دو طرف سرخ شه⁣
*چیدن گوجه‌های حلق⁣ شده و ریختن پاپریکا⁣
*گذاشتن سیب‌زمینی‌ها و بادمجون‌های سرخ شده و اضافه کردن سس گوجه⁣
*ریختن زعفرون دم کرده⁣
*گذاشتن فلفل دلمه‌ای و پختن به مدت ۲۰ دقیقه دیگه⁣
*برداشتن در ماهیتابه تا آب اضافی تبخیر بشه⁣ .

*کباب تابه‌ای آماده‌ست ، با پلو نوش جان کن 

از صفحه لقمه