آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل مواد لازم:

۱- گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم ۲- پیاز درشت ۲ عدد ۳- برنج تقریبا از نصف لیوان کمی بیشتر معادل ۶ قاشق غذاخوری ۴- آب ۳ لیوان و ۱ قاشق مرباخوری نمک ۵- مجدد گوشت چرخ کرده تفت نخورده به دمای محیط ۳۰۰ گرم ۶- نمک ۲ قاشق چایخوری پر، زیره ۱ قاشق چایخوری سرخالی ۷- سماق ۱ قاشق چایخوری پر، پودر سیر ۱ قاشق چایخوری سرخالی ۸- فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری، فلفل قرمز پول بیبر ۱ قاشق چایخوری سرخالی ۹- نعنا خشک نوک قاشق چایخوری ۱۰- آویشن ۱ قاشق چایخوری سرخالی ۱۱- تخم مرغ به دمای محیط ۲ تا سه عدد هم داخل کتلت و هم برای سوخاری ۱۲- آرد سوخاری، آرد سفید به مقدار لازم ۱۳- روغن به مقدار کم