باورت میشه این دستور بدون تخم مرغ و لبنیات و کره ست!؟🤩🤩
۱۵۰ گرم هویج رو خرد کنین
به همراه نصف پیمانه آب داخل میکسر بریزین و خوب میکس کنین
پوره هویج
دو قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
باهم مخلوط کنین
دو پیمانه آرد
یک قاشق چایخوری نمک
اضافه کنین و ورز بدین
یک چهارم پیمانه روغن بریزین و خمیر رو جمع کنین
روشو بپوشونین ، یک و نیم ساعت استراحت بدین
پف خمیر رو بگیرین
روی سطح کار آرد پاشی کنین و یکم دیگه ورز بدین
خمیر رو به ۱۲ قسمت تقسیم کنین و چانه بگیرین
چانه ها رو کمی باز کنین و داخل سینی فر بچینین
نیم ساعت استراحت بدین
داخل تابه کمی روغن بریزین و با فرچه پخشش کنین
خمیر ها رو بچینین و در تابه رو ببندین
برگردونین تا طرف دیگه شونم پخته بشه
برای فر
روی خمیر ها کمی آب اسپری کنین و کمی کنجد بریزین
۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه بذارین
بفرمایین
با هردو روش هم بافتشون ،هم طعمشون عالیی میشه
مزه هویج هم نمیده
نوش جان😍😍
منبع: cook.mag