کنافه خوشمزه دسر مشهور غرب آسیا

مواد لازم :
رشته کاداییف ٢٠٠ گرم
کره ٧۵ گرم 🧈
پنیر پیتزا ١ فنجان🧀
گردو ۵،۶عدد🥜
زعفران غلیظ ١ ق غ 🥄
🔺نکته : از پنیر موزارلاى توپ توپى تازه استفاده کنید من متاسفانه پیدا نکردم و اگه کلا طعم پنیر پیتزا رو دوس ندارید میتونین از ترکیب پنیر ماسکار پونه و کمى خامه استفاده کنید براى بینش.🔺
براى شهد :
آب نصف لیوان 🧊
شکر نصف لیوان 🥣
لیموترش نصف عدد 🍋
هل ١ عدد
زعفران غلیظ ١ ق غ 🥄
گلاب خیلى کم
مراحل پخت 👇
🔺رشته هارو با قیچى ببرید و بعد کره آب شده و زعفران را اضافه کنید ، حسسسابى مخلوط کنین.
🔺کف و دیواره قالب یا تابه نچسب رو کامل با کره بپوشونید.
🔺یه لایه رشته بریزید و حسابى با پشت لیوان یا دست فشرده کنید “خیلى مهمه “، بعد یکم پنیر پیتزا بریزید فقط گوشه هارو نریزید چون میچسبه به قالب ، یکم گردو بریزید و دوباره یکم پنیر پیتزا و دوباره با رشته روش رو بپوشونید و حسابى فیکس کنید.
🔺اگه روى گاز درست میکنید با حرارت کم و شعله پخش کن ١ربع هر طرفش رو سرخ کنید.
🔺براى شهد هم آب و شکر و پوست لیمو و هل روى حرارت متوسط بذارید و چند دقیقه یه بار قابلمه رو جابجا کنید تا شکر حل شه .
🔺بعد از حل شدن شکر زعفران و گلاب اضافه کنید و بذارید ٢٠ دقیقه کمى غلیظ شه و بذارید کنار .
🔺اگه تو فر درست میکنین دماى فر ١٧۵ درجه به مدت نیم ساعت و ١٠دقیقه اخر گریل روشن کنید.
🔺شهد به دماى محیط رسیده رو روى کنافه داغ داغ بریزید و با یه اسکوپ بستنى یا چایى نوش جان کنید🥰
همین دیگه امیدوارم که دوسش داشته باشین و همین فردا پاشین دست به کار شین😄
منبع: @missfooddiary

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *