اگه شما هم مثل تقریبا همه ایرانی ها، دوست دارین خودتون کباب کوبیده درست کنید و دورهمی یا مهمونی هاتون رو خوشمزه تر پیش ببرید، پس دونستن فوت کوزه گری کباب کوبیده براتون ضروریه. نکاتی که ممکنه با هرچی قبلا خوندید و شنیدید فرق داشته باشه.
وقتی بخوای این کباب معروف و بی نهایت خوشمزه ایرانی رو درست کنی لازمه که همین نکاتی که ازش صحبت شد رو بلدی باشی و همچنین با یک سری ادویه جات خوب و حالت های مختلف پخت این نوع کباب نیاز آشنا باشی ، حالا اگه میخوای مهارت خودتو امتحان کنی میتونی با همراهی ما تو بخشی به ۱۰ تا از این نکات بی نظیر دست پیدا کنی :
به هیچ وجه در تهیه مواد اولیه کباب کوبیده از پودر زردچوبه و جوش شیرین استفاده نکنید.
هرگز مواد اضافی دیگری در مواد کباب کوبیده اضافه نکنید زیرا طعم اصیل کباب از بین می رود.
به هیچ عنوان در مواد اولیه از چربی های اضافی مانند دنبه استفاده نکنید زیرا این چربی ها باعث شل شدن و افتادن گوشت از روی سیخ می شوند.
عدم ورز دادن یکی از عواملی است که باعث ریختن مواد کباب کوبیده از روی سیخ می شود
هیچ وقت هنگام سرو ، برنج را روی کباب کوبیده نریزید،زیرا سبب جذب روغن کباب در برنج شده و کباب کوبیده خشک می گردد.
نوع گوشت و میزان آن در کباب کوبیده در کیفیت و طعم آن به مقدار زیادی تأثیرگذار است.
بعد از اینکه سیخ ها آماده شد برای مدتی آن ها را در یخچال بگذارید تا در هنگام کباب کردن از ریخته شدن گوشت بر روی آتش خودداری شود.
به هیچ عنوان فراموش نکنید که آب پیاز باید گرفته شود و فقط باید پیاز رنده شده مورد استفاده قرار گیرد.
خیلی ها از زردچوبه استفاده می کنند اما ما توصیه می کنیم از زردچوبه در تهیه کباب کوبیده استفاده نکنید زیرا از اساس ادویه های کباب کوبیده نمک و زعفران و فلفل بوده است.
نکته آخر برای شما بحث سرو کباب کوبیده روباز میکنه که توصیه میشه حتما در کنار این غذای فوق‌العاده خوشمزه دوغ محلی را فراموش نکنید و همچنین سماق را نیز به این کباب اضافه کنید.