هر چی از عطر و طعم این کوکی ها بگم کم گفتم، با این وردنه ها هم دلبر و خوردنی تر می‌شن. 

مواد لازم کوکی
کره ۱۰۰ گرم
شکر دانه ریز ۸۰ گرم
آرد سفید ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل۱/۴ق چ
نمک ۱/۸ ق چ

کره هم مای محیط رو کمی میزنیم، شکر رو اضافه میکنیم و با همزن برقی یا دستی میزنیم تا کرم دار بشه تخم مرغ رو میریزیم و مواد رو خوب مخلوط میکنیم. نمک و وانیل رو به آرد سفید اضافه می کنیم، حالا آرد رو به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم و با دست جمعش میکنیم. توی نایلون فریزر به قطر نیم سانت پهنش می کنیم و توی یخچال نیم ساعت استراحت میدیم.
بعد استراحت خمیر سرد رو اول با وردنه ساده کمی باز میکنیم و روشو کمی آرد الک می کنیم و بعد با وردنه طرحدار وردنه میکشیم و کاتر میزنیم
کف سینی کاغذ روغنی پهن می کنیم و کوکی‌ها رو می چینیم، توی یخچال ۱۵دقیقه قرار میدیم، بعد توی فر که از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده، به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه پخته میشن.
همینکه کمی زیر کوکی تغییر رنگ. بده کافیه.
کوکی ها بیشتر از ۱۰،۱۵دقیقه توی فر نمونن که سفت میشن.
کوکی‌ها اول نرم هستن اجازه بدید کاملا سرد بشه بعد از سینی جدا کنید کاملا ترد هستن.
قطر کوکی ها دست خودتون هست.
میتونید کمی گریل کنید که قهوه ای رنگ بشن.

ویدئو از food.fahimeh