براتون کیک آوردم،چه کیکیکیک شیفون بدون جدا کردن زرده و سفیده تخم‌مرغ،خیلی راحت درست میشه و… از بافت و طعمش هم نگم براتون 😋
برای درست کردن کیک شیفون 👇👇
✅آرد یک و یک سوم لیوان
✅روغن مایع یک چهارم لیوان
✅شیر یک چهارم لیوان
✅ تخم‌مرغ ۴عدد
✅شکر سه چهارم لیوان
✅ وانیل یک دوم قاشق چایخوری
✅بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
ابتدا همه‌ی مواد به دمای محیط رسیده باشند و فر رو هم از قبل روشن کنید.
تخم‌مرغ ‌ها ،شکر و وانیل رو با دور تند همزن برقی هم زدم، تا سفید و کشدار بشه ،بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کردم و چند ثانیه هم زدم و در آخر آردی رو که سه بار الک کرده بودم رو با بیکینگ پودر مخلوط کردم و در دو مرحله به مواد کیک اضافه کردم و به همزن دستی هم زدم،قالب هیجده سانتی با ارتفاع نه سانتی متر،مناسبه ،من از ظرف پلوپز چهار نفره استفاده کردم و ته قالب رو چرب کردم و مواد کیک رو داخلش ریختم و در فر با درجه‌ی ۱۷۰ گذاشتم،بعد از چهل و پنج دقیقه با تستر چک کنید،اگه خمیر به تستر نچسبید،کیک آماده است.
✅اگه قالب کیک ،تفلون نبود حتما ،ته قالب کاغذ روغنی بزار و با روغن خوب چربش کن.
این کیک فوق العاده خوشمزه است و میتونی براحتی خامه کشی کنید،بافتش داخل ویدیو مشخصه 😋
منبع: @ashpazi.rangi1