آموزش تصویری تهیه کیک یخچالی  ر ا در این ویدئو ببینید.
@hamurger

کیک یخچالی
مواد لازم:
۲ بسته بیسکویت پتی پور
۱ بسته خامه(۲۰۰ میلی لیتر)
۳بسته شکلات تخته ای
طرز تهیه:
خامه را به جوش آورده و اجاق گاز را خاموش کنید.
۳ بسته شکلات اضافه کنید و مخلوط کنید.
بیسکویت های درشت خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید من لبه های قالب دایره ۲۲ سانتی متری را با کاغذ روغنی ثابت کردم و کیک را منتقل کردم.
به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار بدین.
۳،۴ قاشق غذاخوری خامه را برای قسمت بالا جوشانده و نزدیک به ۱ بسته شکلات به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. روی کیک بریزیدویدئو : khalaghiat.ashpaz