این روش پخت کیک یزدی را حتما امتحان کنید.
مواد لازمکیکیزدی
تخم مرغ ۴عدد
روغن۲/۳پیمانه
شکر ۱پیمانه
شیر ۱/۳پیمانه
آرد الک شده ۲و نیمپیمانه
بیکینگ پودر نصف قچ
هل ۱ ق چ
جوش شیرینی نصف ق چ
تخم مرغ و شکر و وانیل را ۶دقیقه هم بزنید .
روغن و شیر را اضافه میکنیم و محدد ۳۰ثانیه هم میزنیم.
ارد را روی مواد مجدد الک میکنیم،بیکینگ پودر و جوش شیرینم اضافه میکنیم.
با دور کند همزن ۲۰ثانیه هم میزنیم(بیشتر نشه)پف کیک میخوابه.
قالبها را تا ۳/۴از مواد پر کنید.
در فری که از قبل بدمای۲۲۰درجه با حرارت بالا داغ شده قرار میدیم ۱۰دقیقه و بمدتو۵دقیقه حرارت از پایین بدمای ۱۵۰درجه قرار میدیم تا از زیر هم رنگ بگیره.
-
مجسمه فلزی رنگ طلایی طرح عشق مدل ۱۱۰۵۷۰۰۰۰۸
خرید محصول -
کیف پول چرمی کد ۶۰۱۰
خرید محصول -
سیم برق افشان ۱ در ۱.۵ سیمند البرز مدل SM1.5R
خرید محصول -
آب پاک کننده آرایش صورت کامان مدل DRY SKIN حجم ۴۰۰ میلی لیتر
خرید محصول -
سفره ۲ نفره مدل m65
خرید محصول -
استیکر چوبی جیک جیک مدل درخت نقاشی
خرید محصول -
چوب پرده مدل SD طول ۲۰۰ سانتیمتر
خرید محصول -
کفش مردانه مدل DSQ(مشکی نارنجی)\n\n
خرید محصول
نکته
اگ فر گازی دارین باید یک ساعت فر داغ شه سپس کیک یزدی رو با دمای١٩٠بزارید حدود هفت دقیقه و بعد گریل روشن کنید تا طلایی شه.
برایترک روی کیکهاحتما با چاقو مطابق فیلم خط بعلاوه بیندازید.
بدلخواه از کنجد هم میتونید استفاده کنید.
دمای فر حتما از بالا باشه تا پف کنه.
ویدئو از cookkadee