کیک یزدی نوستالژی محبوب روزهای کودکی

این روش پخت کیک یزدی را حتما امتحان کنید.

مواد لازم‌کیک‌یزدی
تخم مرغ ۴عدد
روغن‌۲/۳پیمانه
شکر ۱پیمانه
شیر ۱/۳پیمانه
آرد الک شده ۲و نیم‌پیمانه
بیکینگ پودر نصف ق‌چ
هل ۱ ق چ
جوش شیرینی نصف ق چ

تخم مرغ و شکر و وانیل را ۶دقیقه هم بزنید .
روغن و شیر را اضافه میکنیم و محدد ۳۰ثانیه هم میزنیم.
ارد را روی مواد مجدد الک میکنیم،بیکینگ پودر و جوش شیرینم اضافه میکنیم.
با دور کند همزن ۲۰ثانیه هم میزنیم(بیشتر نشه)پف کیک میخوابه.
قالبها را تا ۳/۴از مواد پر کنید.
در فری که از قبل بدمای۲۲۰درجه با حرارت بالا داغ شده قرار میدیم ۱۰دقیقه و بمدتو۵دقیقه حرارت از پایین بدمای ۱۵۰درجه قرار میدیم تا از زیر هم رنگ بگیره.

نکته

اگ فر گازی دارین باید یک ساعت فر داغ شه سپس کیک یزدی رو با دمای١٩٠بزارید حدود هفت دقیقه و بعد گریل روشن کنید تا طلایی شه.
برای‌ترک روی کیکها‌حتما با چاقو مطابق فیلم خط بعلاوه بیندازید.
بدلخواه از کنجد هم میتونید استفاده کنید.
دمای فر حتما از بالا باشه تا پف کنه.

ویدئو از cookkadee

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *