تا فصلشِ مربای انجیرو به این روش درست کن که فوق العاده خوشمزه و خوشرنگ میشه👌😋
فک نکنم کسی باشه که مربا انجیر دوست نداشته باشه یه مربای خوشمزه وخیلی هم مقوی هستش🥰

مواد لازم:
انجیر: ۱ کیلو
آب: ۲ لیوان
شکر: ۷۰۰ گرم یا ۴ لیوان
هل درسته: ۵-۶ عدد
زعفران دم کرده: ۲ ق غ
گلاب: یک چهارم لیوان
آبِ لیمو ترش: ۱ عدد
یا
آبلیمو: ۱ ق غ پر
خلال پسته یا گردو: به دلخواه
✅ حتما برای اندازه گیری از لیوان دسته دار فرانسه استفاده کنین…
✅انجیر هارو بشورید خشک کنید طبق فیلم با خلال دندون از دوطرف سوراخ کنین…
✅ حتما اول کار آب و شکر رو بزارین ۱۵ دقیقه بجوشه غلیظ بشه…
✅ اگر مربا به همین روش و به این مدت حاضر بشه اصلا کپک نمیزنه…
✅ اگر به مربا آب لیمو ترش یا آبلیمو بزنین اصلا شکرک نمیزنه…
✅ مدت پخت این مربا ۱ ساعت هست حتما دقت کنین که اگر زمانش کم باشه کپک میزنه زیاد بپزه شکرک میزنه…
✅ حتما انجیر هارو سوراخ کنین تا تپل بشه و شیره به داخل انجیر هم بره…
✅ اگر انجیر و سوراخ نکنین موقع پخت چروک میشه وطعم مطلوبی نداره…
منبع: @marryam_abedi