در برهه‌های مختلف، عکس‌هایی در فضای مجازی پخش می‌شوند که دارای اطلاعات غلط هستند. این روزها عکسی از سیاره‌ی زحل در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود که به گفته‌ی فعالان فضای مجازی، توسط تلسکوپ هابل گرفته شده است. تنها مشکلی که این عکس دارد این است که اگر عکس با زیرنویس آن صحت داشته باشند، باید زندگی بر روی زمین نابود شود.
به عکس بالا با دقت نگاه کنید. موقعیت خورشید چیزی است که واقعی بودن تصویر را رد می‌کند. قابل ذکر است که این تصویر توسط ناسا منتشر شده است، ولی قطعاً توسط تلسکوپ هابل تهیه نشده است. تلسکوپ هابل در مدار ۵۴۷ کیلومتری زمین در حال دور زدن است و بهترین تصاویر آن تصاویری است که از کهکشان‌های با فاصله‌ی چند میلیارد سال نوری از زمین تهیه شده است.

به سادگی می‌توان گفت که این تصویر توسط هابل تهیه نشده است، زیرا اگر خورشید در پشت سیاره‌ی زحل قرار گرفته باشد، به این معنی است که هابل فراتر از مدار زحل قرار دارد. شاید هم به این معنی باشد که زمین و هابل با هم به مداری فراتر از مدار زحل تغییر مکان داده‌اند! اگر اینچنین باشد باید اکنون همه چیز بر روی زمین یخ زده باشد.

این تصویر در حقیقت یک نوع هنر مفهومی است که ناسا آن‌را تهیه کرده است. در این تصویر شفق‌هایی که در قطب جنوب زحل تشکیل می‌شود نشان داده شده است. شفق قطبی در زحل به رنگ قرمز به نمایش درآمده است، زیرا این تشعشعات ناشی از هیدروژن درخشان هستند. دلیل اینکه شفق مشاهده شده بر روی زحل به صورت بیضوی است، این است که گازهای تولیدکننده‌ی تلالوهای زیبا، خطوط همگرای میدان مغناطیسی را دنبال می‌کنند.
ناسا برای تهیه این تصویر از داده‌های تلسکوپ هابل و کاوشگر فضایی کاسینی استفاده کرده است.