امروزه فناوری های دیجیتال همانقدر که در مسیر سالم حرکت می کنند، در حال پیشرفت در موضوعات غیر قانونی بوده و یکی از این موارد، دیپ فیک یا جعل عمیق واقیعت است. حال این سوال مطرح می شود که آیا با دیپ فیک می توان موبایل را فریب داد.
امکان اسکن چهره توسط موبایل و باز شدن قفل آن، یکی از روش های تامین امنیت تلفن همراه محسوب می شود. حال ممکن است این سوال مطرح شود که آیا با ساخت تصاویر مبتنی بر جعل عمیق می توان این سیستم ها را فریب داد یا خیر؟ در نظر داشته باشید که سیستم های امنیتی گوشی های آیفون شرکت اپل دارای استانداردهای امنیتی بسیار بالایی هستند. 

بررسی های انجام شده نشان می دهد یک جعل عمیق در واقع می ‌تواند یک چهره را به طور دقیق کپی کند، اما آیفون‌ های مدرن را نمی ‌توان با نمایش یک عکس باز کرد، زیرا آن ها از حسگرهای تشخیص عمق و همچنین دوربین های ویژه ای برای نگاه کردن به شما استفاده می ‌کنند.
طی این فرایند امنیتی، یک پروژکتور نقطه ای با استفاده از مادون قرمز صورت شما را با نقاط نوری نامرئی می پوشاند که سپس توسط یک دوربین مادون قرمز دیگر، مورد بررسی قرار می گیرند تا شکل سه بعدی را شناسایی کند. در حقیقت شما برای گوش های آیفون نیاز به یک ماسک سیلیکونی دقیقا مشابه صورت فرد صاحب تلفن دارید.